‘DakVanJeHouse-Mix’ brengt nieuwe dancemuziek

Je knalt het weekend pas echt goed in als je de nieuwste deephouse en dance hebt gehoord. En dat kun je iedere vrijdagavond doen op Radio Aalsmeer. Frezo Vivace mixt de nieuwste en beste muziek uit verschillende dancegenres aan elkaar. Een prima opmaat naar een avond stappen in de lokale kroeg of in de stad. Ditmaal in de show onder andere de remix die Nederlander Oliver Heldens mocht maken van Katy Perry’s wereldhit Chained To The Rhythm, maar ook de nieuwe plaat Um That van de nog niet zo bekende producer Daniel Diego.

DakVanJeHouse-mix‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 23.00 – 24.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Frederik Tijssen, de maker van de DvjH-mix (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 11 april 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×