Vissende voetbaltrainer Ton Nisters in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag ontvingen Mylène en Elbert Huijts in ‘Door de Mangel’ DJ van het jaar 1996 René van Aken. De drie kernwoorden die hij het best bij hem vindt passen zijn: passie, doorzetter en perfectionist. René groeide op in Haarlem-Noord en doorliep daar de basisschool en de MAVO. Voor de liefde verhuisde hij op 30-jarige leeftijd naar Kudelstaart. “Mijn vrouw Daniëlle stond altijd op het podium te dansen in ‘Bon Ami’ en daar heb ik haar leren kennen toen ik daar draaide”.

DJ-lessen
In het dagelijks leven geeft René leiding aan zijn bedrijf ‘House of Beats’. Dat is een muziekstudio waar hij les geeft aan dj’s en producers van dance en housemuziek. Van Aken geeft veel les aan kinderen, maar als hobby draait hij als DJ dance classics vanaf de jaren 80 tot nu en maakt hij o.a. mixen.
Zoals altijd, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Vissende voetbaltrainer
Natuurlijk heeft René ook weer een nieuwe gast gevonden. De 167e gast in ‘Door de Mangel’ op Tweede Paasdag is schoonvader Ton Nisters. Hij is o.a. actief binnen de Kudelstaartse voetbalvereniging RKDES en de visvereniging en werkte voor zijn pensioen als grondwerktuigkundige en projectleider. René had nog geen echte vraag, maar zal volgende week een vraag live in de uitzending door bellen. Welke vraag dat gaat worden, hoor je maandag 17 april vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 april 2017 om 7:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×