Uitputting, bierbrouwen en fotokunst bij ‘That’s Life’

Jenny Piet en Wilbert Streng presenteren het maandelijkse radio lifestyle-magazine donderdag weer, met als technicus Frans van der Wee. Het programma begint met homeopate Catinka Rabbers-Dekker. Zij gaf onlangs de lezing Uitputting Nabij. Piet en Streng vragen haar hoe uitputting ontstaat, herkend kan worden en hoe ermee om te gaan. Daarna te gast Jet van Dalfsen van bierbrouwerij De Schans in Uithoorn. Zij is de compagnon van Guus Roijen die helaas in 2015 overleed. Van Dalfsen zet Guus’ droom van een eigen brouwerij voort en vertelt over het realiseren daarvan en de toekomstplannen.

Stress
Verder een thema dat breed speelt in de maatschappij: stress. Orthomoleculair therapeute Marjon Middelkoop-Huiskens gaat diep in op de relaties tussen slapen, stress en depressie. Balans is de kern en zij legt uit hoe je dat voor elkaar krijgt. Tenslotte Melvin en Ramon Kinkel in de studio. Zij verloren hun moeder Wendy Noordam en besloten het gedachtegoed en de fotokunst van hun moeder voort te laten leven. Zij exposeerden het werk onlangs bij Karin Eveleens en heel veel plannen om ook hun eigen creatieve ideeën in de gedachte van hun moeder Wendy verder te laten gaan. Dit alles donderdagavond in ‘That’s Life’.

‘That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: presentatrice Jenny Piet (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 18 april 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×