‘Let’s Go’ talent Eva komt keyboard spelen

Vakantietips en lokaal talent in de familieshow op vrijdag om 18.00 uur. Kim en Laurens krijgen bezoek van Eva Moolhuijsen (10), want zij komt haar talent, keyboard spelen, laten horen. Van wie heeft Eva dat eigenlijk geleerd en wat vindt zij zo leuk aan keyboard spelen? Kim gaat dat en nog veel meer aan Eva vragen. De meivakantie staat voor de deur en dan heb je alle tijd om leuke dingen te doen. Kim heeft een lijst met leuke tips gemaakt om tijdens de vakantie allemaal te doen! Tel daarbij op de nieuwste muziek zoals Okidoki van Kinderen voor Kinderen en ook Sarah en Julia hoor je voorbijkomen. En heb je zelf een lied dat je wil horen? Mail dan naar letsgo@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio!

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 18 april 2017 om 7:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×