Adam Curry bij Uur van Puur

Afgelopen maandag was Adam Curry te gast in Uur van Puur, het programma waarin je tijdlijn tot leven komt. Adam werd in de jaren 80 een bekende radio persoonlijkheid en was later jarenlang presentator bij muziekzender MTV. Als ondernemer start hij een aantal bedrijven op. Vanaf 2004 richt hij zich op podcasts. Hij is fervent promoter en een van de grondleggers van de techniek erachter, wat hem de bijnaam ‘Podfather’ oplevert.

Curry groeit op in Nes aan de Amstel en tijdens het gesprek worden diverse jeugdherinneringen opgehaald. Ook komt de 24-uurs solex race van De Kwakel ter sprake, waar Adam aan deel heeft genomen. Belangrijkste gespreksonderwerp was uiteraard de podcast, waar met veel passie over werd gesproken. Ook kwam de Podcaster Pro ter sprake; een alles-in-een apparaat om podcasts mee te kunnen opnemen. Curry heeft daar nu een Indiegogo campagne voor lopen.

Luister het gesprek hier terug.

Gepubliceerd: 30 mei 2017 om 7:00 uur, geschreven door Lennart Bader

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×