‘Halte Zwarteweg’ interviewt floretschermer Daniel Giacon

De uit Aalsmeer afkomstige Daniel Giacon is hard op weg om zich in de top van de Nederlandse schermsport te nestelen. Op het NK in april won hij zilver en dankzij zijn goede prestaties heeft hij kwalificatie afgedwongen voor het EK en WK. Helaas neemt hij niet deel aan het EK vanwege school, maar hij zal wel deelnemen aan het WK in Leipzig in Duitsland. De programmamakers van ‘Halte Zwarteweg’ vragen Daniel het hemd van het lijf over zijn sport en prestaties. Donderdag om 18.00 uur op Radio Aalsmeer.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Daniel Giacon in gesprek met twee medewerkers van Halte Zwarteweg

Gepubliceerd: 30 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×