Vleesactiviste Armanda Govers te gast bij ‘Echt Esther’

Voor haar studie Milieurecht liep Armanda Govers stage bij een overheidsinstantie, alweer zij leerde dat in Zuid-Amerika massale ontbossing plaatsvindt voor het grazen van vee en verbouwen van veevoer. Toen zij dit aankaartte bij de overheidsinstantie werd er niets mee gedaan en besloot zij zich er verder in de verdiepen. Ze besloot zelf te stoppen met het eten van vlees en later zelfs veganistisch te leven. Via werk voor Greenpeace en de Vegetarische Slager raakte ze heel betrokken bij het onderwerp.

In 2015 deed ze zelfs mee aan tv-programma Utopia om aandacht te genereren voor veganisme en in 2016 richtte ze haar stichting ‘Even Geen Vlees’ op om mensen te inspireren het consumeren van dierlijke producten te matigen.

Naast Armanda schuift donderdag ook Radio Aalsmeer collega Margret van der Meer aan, zij is namelijk ook vegetariër en praat mee over deze levenswijze aan tafel bij presentatrice Esther Sparnaaij. Donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur.
Vragen en reacties via esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Armanda Govers (eigen foto/Facebook)

Gepubliceerd: 30 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×