BeachSoccer Kids Cup en bevrijdingsvuur in ‘Let’s Go’

Het is op vrijdag altijd belangrijk om het weekend gezellig te beginnen en daar zorgen Kim en Laurens altijd voor. Ze ontvangen twee interessante gasten en hebben heel veel lekkere muziek klaarstaan. De eerste gast is Oscar Scheurs. Op 7 mei is namelijk de tweede editie van de BeachSoccer Kids Cup in The Beach. Het belooft een spannende, maar ook sportieve dag te worden. Hoe het programma eruitziet en of er zicht is op een volgende editie vragen we vrijdag aan Oscar. De tweede gast is Hannah en zij is 8 jaar oud. Zij gaat iets heel bijzonders doen op 4 mei, zij rent namelijk mee met een groep hardlopers om het bevrijdingsvuur in Wageningen op te halen. Hoe zij dat beleefd heeft, hoor je vrijdag in ‘Let’s Go’.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Aalsmeer Vandaag

Gepubliceerd: 2 mei 2017 om 9:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×