‘Vrijdagavondcafé’ bespreekt vrijheid en veiling Kudelstaart

Ron Leegwater en Deborah Bothe ontvangen vrijdag wethouder Ad Verburg. Ze gaan met hem in gesprek over zowel vrijheid in Aalsmeer in verband met Bevrijdingsdag, als ook over de veiling Kudelstaart voor Kudelstaart waar al ruim 300 veilingkavels voor bekend zijn. Het thema van de Twitterhit deze week is, hoe kan het ook anders, vrij! Dus stuur jouw Twitterhit in via @Vrij_avondcafe of via de facebookpagina van ‘Vrijdagavondcafé’.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 4 mei 2017 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×