Nepal Benefiet Aalsmeer in ‘Weekend Magazine’

Informatie, cultuur en entertainment: dat zijn de vaste ingrediënten van ‘Weekend Magazine’. Iedere zondag tussen 14:00 en 17:00 op Radio Aalsmeer. Eén van de gasten dit weekend is Joke van der Zwaan, zij komt vertellen over het Nepal Benefiet dat op zaterdag 13 mei in The Beach plaatsvindt. Naast lekkere muziek houdt Constantijn Hoffscholte zijn wekelijkse boekbespreking én hebben we de maandelijkse rubriek van stichting Oud Aalsmeer over een stukje Aalsmeerse historie. Presentatie Timo van Amstel, techniek Ed Zethof.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 4 mei 2017 om 21:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×