Mieke Keessen over buurtboekenkast in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag was dyslexiebehandelaar Marike Schneider de gast in de talkshow ‘Door de Mangel’. Een uur lang vertelde de half Hongaarse over haar leven. Haar vader kwam uit Hongarije en was omdat hij zeeman was, weinig thuis. “Daarom maakte mijn moeder veel foto’s, zodat hij toch deelgenoot kon zijn van alles wat er in het gezin gebeurde”, aldus de geboren en getogen Hornmeerse. Vandaar ook haar voorliefde voor fotograferen. Door haar dyslectische zus, is zij psychologie gaan studeren. Nu werkt zij bij Onderwijs en Advies en behandelt zij o.a. dyslectische kinderen. “Fijn is het te merken dat kinderen meer zelfvertrouwen krijgen door de behandeling die ik hen kan geven”, vertelde Schneider.

Natuurlijk heeft Marike ook weer een nieuwe gast gevonden die plaats neemt achter de microfoon. De 169e gast is Mieke Keessen. Zij is al 35 jaar een goede vriendin en onlangs gestart met de buurtboekenkasten. Als fanatiek lezer, maar ook vanuit professioneel oogpunt, juicht Schneider dit initiatief van harte toe en wil dan ook graag dat Mieke daar meer over vertelt. Meer daarover dus maandag 8 mei a.s.  om 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: het voorwerp dat Mieke Keessen meeneemt naar de studio (eigen foto)

Gepubliceerd: 4 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×