'Echt Esther' op herhaling over narcisme

Donderdag kunt u luisteren naar een herhaling van ‘Echt Esther’ van 21 december. Het thema is dan narcisme. Dit is een persoonlijkheidsstoornis die ervoor zorgt dat iemand zeer geobsedeerd is door zijn of haar eigen voorkomen. Esther ontvangt om 18.00 uur Winanda Delzenne (ervaringsdeskundige) en Petra Roelofsen (Praktijk De Rots voor psychodynamische therapie) om over dit onderwerp te praten. Vragen of suggesties kan je mailen naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Esther Sparnaaij (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 9 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×