‘That’s Life’ over gezond eten, kunstenaars en benefietstocht

Het maandelijkse lifestyle programma van Jenny Piet en Wilbert Streng is donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur weer live op Radio Aalsmeer. Ze beginnen met Danielle Jonker over haar passie voor gezond eten en soep maken en haar samenwerking met andere bedrijven die een bijdrage levert aan gezonde ingrediënten.

Dirk Raams
Er komt binnenkort ook een interessant evenement aan. Daarna te gast Dirk Raams, hij gaat volgend jaar weer een spectaculaire fietstocht maken. Gedurende 29 dagen zal Dirk fietsen langs de Oostkust (de Atlantische Oceaan) van Canada en de Verenigde Staten voor de Mike Multi Foundation. Dirk komt ons bijpraten over deze mooie plannen.

Ada Bruine de Bruin
Verder in de studio Ada Bruine de Bruin die momenteel exposeert bij Karin Eveleens Makelaars met haar bijna fotografisch gedetailleerde schilderijen met prachtige zwanen. Ada komt vertellen over haar werk en ze gaat ook weer meedoen aan de Amazing Amateurs wedstrijd dit jaar, die ze de afgelopen 2 jaar won.

Connie Fransen
Ten slotte Connie Fransen, zij exposeert op dit moment in het gemeentehuis met als thema vrijheid en ruimte. Connie zegt hierover: ‘dit is wat iedereen nodig heeft”. Ze is autodidact en Jenny en Wilbert willen heel graag weten hoe haar kunstwerken ontstaan. De radiotechniek wordt verzorgd door Frans van der Wee.

‘That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Dirk Raams (l) in training (eigen foto)

Gepubliceerd: 9 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×