Waarom lezen wel leuk is hoor je in ‘Let’s Go’

Als je van lezen houdt, moet je vrijdag naar Kim en Laurens luisteren! En eigenlijk ook gewoon als je niet van lezen houdt. Er komt namelijk een groep jongens en meiden langs die onder begeleiding van Joke ten Have van Bibliotheek Aalsmeer heel veel verschillende boeken zijn gaan lezen. Dit deden zij om straks voor de Amstellandse Kinderboekjury het beste kinderboek te kunnen aanwijzen. Welke boeken staan er in de Top 3? Je hoort het vrijdag live in ‘Let’s Go’. Verder vond afgelopen weekend de BeachSoccer KidsCup plaats waar in de vorige uitzending over gesproken is. Daarom bellen we weer even met Oscar van The Beach om te horen hoe het toernooi verlopen is en welke teams er gewonnen hebben.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Presentatrice Kim Maarse (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 9 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×