‘Vrijdagavondcafé’ viert drieënhalf-jarig radiojubileum!

Deze week presenteert Ron Leegwater samen met alle drie zijn medepresentatrices, Caroline Baarse, Deborah Bothe & Kirsten Verhoef. De radiomakers vieren het drieënhalf-jarig jubileum en het is daarom een extra vrolijke uitzending, want vieren is belangrijk!

Social Media
Radiokok Marc Eveleens is ook van de partij, want dat is hij al vanaf de eerste uitzending met zijn culinaire kookwekker-rubriek met heerlijke verrassingen en kooktips. Deborah verzorgt haar socialmedia-rubriek om exact 22.22 uur en natuurlijk zijn er de vaste onderdelen; Ron’s gezellige meezinger, het Top 40 archief, de Soulshow-classic, Uitgaanstips en het hilarische radiospelletje Soundmemory.

Songfestival
De Twitterhit staat deze week helemaal in het teken van het Songfestival. Dus geef jouw favoriete Songfestival-liedje allertijden door via het Twitteraccount: @Vrij_avondcafé of via de Facebookpagina van Vrijdagavondcafé. Mailen mag natuurlijk ook via studio@radioaalsmeer.nl. Onder alle inzendingen verloten de programmamakers ook nog eens twee tickets voor een film naar keuze in Bioscoop Aalsmeer.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Presentator Ron Leegwater (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 9 mei 2017 om 7:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×