Wie zijn de Super Juf en Super Meester van Aalsmeer?

Het familieradioprogramma ‘Let’s Go’ op Radio Aalsmeer organiseert dit jaar voor het eerst de SuperJuf en SuperMeester verkiezing! Het kan natuurlijk wel gezellig zijn in de klas met al je groepsgenootjes, maar misschien maakt jouw juf of meester je schooldag juist tot een feest. Maar wat maakt een juf of meester eigenlijk tot Super Juf of Super Meester?

Meespelen of streng zijn?
Misschien moeten ze wel streng zijn of juist helemaal niet, of moeten ze juist veel grapjes maken? Ze weten welke muziek helemaal hot is of ze spelen mee op het schoolplein. Helpen ze je als je onzeker voelt? Weet de juf welke spelers er in het Nederlands Elftal staan? En kent de meester alle nummers van Justin Bieber?

Nomineren
Jij bepaalt of jij een Super Juf of Super Meester hebt! Je kunt jouw juf of meester dan bij Kim Maarse van ‘Let’s Go’ nomineren, je laat haar dus weten waarom jij vindt dat jouw juf of meester de titel verdient! Dat kun je alleen doen of samen met je klas. Laat het op een leuke en originele manier weten, maar hou het natuurlijk wel nog even geheim voor je juf of meester. Je kunt het mailen naar letsgo@radioaalsmeer.nl, maar langsbrengen tijdens een uitzending van ‘Let’s Go’ kan natuurlijk ook. Aanmelden kan tot en met 31 mei a.s.

De winnende Super Juf en Super Meester worden natuurlijk goed in het zonnetje gezet en daar mogen jij en je klas bij zijn!

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Wie wordt de Superjuf en -meester van Aalsmeer/Kudelstaart?

Gepubliceerd: 9 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×