FC Aalsmeer mist promotie naar de tweede klasse

Het zondagteam van FC Aalsmeer is op Hemelvaartsdag uitgeschakeld in de nacompetitie door OBD uit Den Haag. Na tot tweemaal toe op voorsprong gekomen te zijn, stond na de reguliere speeltijd een 2-2 gelijkspel op het scorebord. Omdat de heenwedstrijd ook in 2-2- eindigde, betekende dit een verlenging. Ook in de verlenging kwam FC Aalsmeer op voorsprong en wist OBD opnieuw gelijk te maken: 3-3. Strafschoppen moesten derhalve de beslissing brengen. De Hagenaars wisten deze loterij uiteindelijk te winnen door de penalty’s beter te nemen.

Hierdoor zal FC Aalsmeer volgend seizoen wederom in de derde klasse uitkomen.

Foto: www.fcaalsmeer.nl

Gepubliceerd: 26 mei 2017 om 21:34 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×