Hoe gaat techniek ons leven veranderen?

Op 7 juni organiseert de gemeente de eerste bijeenkomst van Aalsmeer in zicht, waarin we samen de toekomst verkennen. Thema is technologie & innovatie. Het belooft een inspirerende avond te worden. Futuroloog prof. Wim de Ridder neemt ons mee naar een toekomst waarin robots operaties uitvoeren, we in zelfrijdende auto’s reizen en een fulltime baan niet meer bestaat. Na zijn inleiding gaan we met elkaar in gesprek over de kansen en uitdagingen van technologie en innovatie op verschillende gebieden, zoals zorg, vervoer, wonen, werken en recreëren. De toekomst is niet te voorspellen, maar we kunnen ons er wel op voorbereiden. Iedereen is van harte welkom om mee te praten en nieuwe inzichten op te doen.

Deze eerste bijeenkomst vindt plaats bij Parfum Flower Company. Binnenkort opent Parfum Flower Company een workshopruimte / proeflokaal aan de Rietwijkeroordweg 28 in Aalsmeer. Als deelnemer aan deze bijeenkomst mag u als eerste een kijkje nemen!
Een aantal Aalsmeerders laat u zien hoe zij nu al bezig zijn met technologie en innovatie. Kijk voor hun verhaal op www.aalsmeerinzicht.nl. Vul hier ook alvast de online enquête in en meldt u aan voor de bijeenkomst.

Bron: gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 31 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×