Investeerder helpt vervoerder Met en Co

Participatiemaatschappij Scheybeeck heeft aandelen verworven in het Aalsmeerse Met en Co en investeert zo fors in de personenenvervoerder. Op deze manier heeft familiebedrijf een nieuwe sterke partner gevonden om haar groeipotentie te realiseren. Scheybeeck zal niet alleen kapitaal maar ook kennis beschikbaar stellen om Met en Co te laten (door)groeien in bestaande en nieuwe markten. Het huidige directieteam wordt versterkt met Cees Buur. Hij heeft diverse directiefuncties bekleed binnen de Scheybeeck-organisatie.

Met en Co is al bijna 100 jaar een begrip in personenvervoer en Schiphol parking. Han du Pau: “De afgelopen jaren heeft ons bedrijf – mede dankzij de ontwikkeling van nieuwe concepten – een significante groei doorgemaakt. De participatie van Scheybeeck biedt ons de gelegenheid om verder door te groeien. Wij ervaren Scheybeeck als een nauw betrokken sparringpartner met een enorme knowhow in transport & logistiek.”

Cees Buur, algemeen directeur Met en Co, vult aan: ”Het is Met en Co de afgelopen jaren gelukt om in een competitieve en snel veranderende markt een sterke marktpositie te verkrijgen. Met en Co is een zeer ervaren niche speler met veel groeipotentie. De krachtenbundeling met Scheybeeck geeft ons de ruimte om nieuwe mobiliteitsconcepten te ontwikkelen en verder te investeren in vernieuwing van ons wagenpark.”

Bron en foto: www.metenco.com

Gepubliceerd: 5 mei 2017 om 8:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×