IT-er Scott Maarse gast in talkshow ‘Door de Mangel’

Maandag 22 mei nam uitvaartbegeleider Jacco van der Laarse plaats op de ‘praatstoel’ bij de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. De in de Hornmeer opgegroeide Aalsmeerder komt uit een gezin van zeven kinderen waarin maar liefst drie eeneiige tweelingen werden geboren. Van der Laarse kwam via de lagere tuinbouwschool uiteindelijk op de veiling terecht. “Dat was echter niet helemaal mijn wereldje, al heb ik er wel leren werken.” Uiteindelijk belandde de amateur genealoog in het uitvaartwezen en startte hij een eigen bedrijf in de uitvaartzorg. Van der Laarse probeert aan alle wensen te voldoen en dat lukt eigenlijk altijd wel. Als hobby pluist hij graag stambomen uit en ontdekte zo dat de familie Van der Laarse uiteindelijk uit Zeeland afkomstig is.

Natuurlijk heeft Jacco ook weer een nieuwe gast gevonden voor de volgende uitzending. De 172e gast is Scott Maarse. Hij is werkzaam als ZZP-er in de IT-wereld. Van der Laarse wil graag weten waarom hij voor zichzelf is begonnen en of de concurrentie in deze branche niet moordend is. Het antwoord op deze vraag maandag 29 mei a.s. vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: IT-er Scott Maarse (eigen foto)

Gepubliceerd: 23 mei 2017 om 7:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×