Makelaar Karin Eveleens 170e gast in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag was basisschoolleerkracht Mieke Keessen te gast in Aalsmeers enige talkshow ‘Door de Mangel’. Een uur lang stond de Aalsmeerse centraal en vertelde over de weg naar haar huidige baan. “Na de MAVO heb ik een jaar MTS mode en kleding gedaan. Nou dat was het niet”, aldus de Hornmeerse. Daarna via de kinderpsychiatrie en de verkorte PABO vond zij haar passie in het basisonderwijs. Daar probeert zij de liefde voor het lezen aan haar leerlingen mee te geven.
Die liefde voor het geschreven woord uit zich ook in de buurtboekenkast die zij in haar voortuin heeft staan. Op deze manier kunnen mensen boeken ruilen met elkaar. Er staan er inmiddels al behoorlijk wat in Aalsmeer en Kudelstaart.Voorwerp Karin Eveleens: Aalsmeerse stambomen

Natuurlijk heeft Mieke ook weer een nieuwe gast weten te strikken om plaats nemen in de studio. De 170e gast is haar vriendin Karin Eveleens, Zij heeft een makelaarskantoor. Mieke wil van haar weten of de huizenmarkt in Aalsmeer ook weer beter gaat. Het antwoord op deze vraag maandag 15 mei a.s. vanaf om 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 13 mei 2017 om 22:35 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×