NK Knikkeren en verkiezing Kinderburgemeesters in ‘Let’s Go’

Iedere vrijdag om 18.00 uur luidt het familieprogramma van Kim en Laurens je het weekend in. Dit keer hoor je alles over het Nationaal Kampioenschap knikkeren en de Kinderburgemeesterverkiezing. Tara van den Boogaard en Wilma Koot komen langs in de studio, niet om te knikkeren, maar wel om alles te vertellen over de voorronde van 31 mei die in Aalsmeer plaatsvindt. Wat zijn de spelregels en op welke bijzondere plek vindt de finale eigenlijk plaats? Verder hoor je het verslag van Kim dat zij a.s. woensdag maakt bij de  Kinderburgemeester verkiezing in het gemeentehuis. En niet te vergeten: de Super Juf en Super Meester verkiezing! Je kunt nog steeds jouw juf of meester nomineren voor deze verkiezing van ‘Let’s Go’. Kijk voor meer informatie op www.radioaalsmeer.nl of de facebookpagina van ‘Let’s Go’.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 23 mei 2017 om 7:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×