Robin Boomhouwer terug bij FIQAS Aalsmeer

Robin Boomhouwer keert terug naar FIQAS Aalsmeer, dat meldt de Aalsmeerse handbalvereniging op haar website. Vorig jaar vertrok de zoon van oud-handballer Kees Boomhouwer naar België nadat hij gevraagd werd daar een jaar bij Olse Merksem te gaan handballen. De Belgische club degradeerde echter van de BeNe-League naar de Belgische Eerste Nationale.

Tijd voor Robin om terug te keren op het oude nest. Na de zomer is Robin weer te bewonderen in De Bloemhof, waar zijn club in het nieuwe seizoen getraind zal worden door Bert Bouwer. Eerst staat FIQAS Aalsmeer a.s. donderdag nog in de bekerfinale tegen OCI/Lions. Met… Boomhouwer op de tribune om de Aalsmeerse spelers aan te moedigen.

Gepubliceerd: 21 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×