Steekpartij in Uithoorn

In de buurgemeente Uithoorn zijn maandagavond 1 mei zeven personen met elkaar in een gevecht geraakt. Daarbij werd een meisje in haar arm gestoken. Tevens werd er vanuit de Gasperiflat door een man met stenen gegooid.
Veel hulpdiensten (waaronder de traumahelikopter) kwamen op de melding af.  Er was sprake van een grote chaos en veel geschreeuw. Uiteindelijk is er één meisje naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft een verdachte aangehouden, waarbij gebruik werd gemaakt van pepperspray. Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog onduidelijk. De politie onderzoekt de zaak.

UPDATE: De vechtpartij die maandagavond plaatsvond bij de Gasperiflat in Uithoorn zou het gevolg zijn van frustratie over illegale prostitutie in het flatgebouw. Buren zouden veel overlast hebben gehad van de aanwezigheid van illegale prostituees in het gebouw. Dat meldt mediapartner NH-Nieuws op haar website.

Foto’s: Davey Photography/ Davey Baas

Gepubliceerd: 1 mei 2017 om 22:17 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×