Mooiste gebouw van Aalsmeer

Welk gebouw vindt u in Aalsmeer het mooist? De Watertoren, de Dorpskerk, woonhuis Röling van Paul de Ruiter, woonark Aalsmeer van Piet Boon, of misschien wel het theehuis of zo´n nostalgische woning bij u om de hoek.

De Werkgroep Architectuur en Monumenten van stichting KCA is zeer benieuwd naar de mening van de Aalsmeerder. Tot en met 17 Mei kunt u, in volgorde van uw voorkeur, een vijftal gebouwen opgeven waaruit de werkgroep een lijst zal samenstellen die, zo goed mogelijk gedocumenteerd, voor een definitieve keuze aan u zal worden voorgelegd.

In de 2e ronde, we houden u op de hoogte, kijken we ook naar de wijze waarop u uw keuze presenteert.

Tijdens de Dag van de Architectuur vindt de ontknoping plaats en ontvangt de winnaar een leuke prijs. Uw gebouwenlijst kunt u afgeven in het Oude Raadhuis, donderdag tm zondag van 14.00 tot 17.00 uur, of mailen naar joopkok@planet.nl

Gepubliceerd: 2 mei 2017 om 16:02 uur, geschreven door Marielle Wegman

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×