Kogels in 'De Jonge Heertjes'

De medewerker van restaurant ‘De Jonge Heertjes’ die vanmorgen rond half zeven het ontbijt klaar maakte, keek vreemd op toen hij enkele gaten in het raam aantrof. Het vermoeden van kogelgaten werd bevestigd toen hij in de muur van het restaurant twee kogels terugvond. In totaal zijn er drie kogels op het restaurant afgevuurd. Eentje boorde zich in het kozijn.

De gealarmeerde politie zette het gebied rond de horecagelegenheid af met lint en startte direct een onderzoek. Minimaal één kogelhuls werd gevonden op het plein. In de buurt werd een ronde gedaan om camerabeelden op te vragen.

Schermutselingen
De politie was deze zelfde ochtend omstreeks 04.00 uur ook al met drie voertuigen uitgerukt naar het Raadhuisplein vanwege schermutselingen. Ook de politiehelikopter werd daarbij ingezet. Er werd ter plekke echter niets vreemds meer aangetroffen. Ook de kogelgaten werden op dat moment niet opgemerkt. Mogelijk is dat er tijdens of na afloop van dat opstootje geschoten is.

Radio Aalsmeer heeft overigens de hand weten te leggen op het verslag van een ‘oorgetuige’. Klik voor het beluisteren van het audiofragment op de media player onder de foto’s.

Bron: AalsmeerVandaag. Uitgelichte foto en linker foto: Davey Photography/Davey Baas. Rechter foto: Arjen Vos (Aalsmeer Vandaag)

Gepubliceerd: 2 mei 2017 om 16:17 uur, geschreven door Marielle Wegman

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×