Uitvaartbegeleider Jacco van der Laarse in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag werd makelaar en taxateur Karin Eveleens gemangeld in de talkshow ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer. De in Aalsmeer geboren en getogen Aalsmeerse vertelde een uur lang over haar jeugd, opleiding, hobby en werk, uiteraard afgewisseld met haar muziekkeuze. Ze noemde zichzelf sociaal, leergierig en enthousiast. Het door Eveleens meegebrachte voorwerp was een deel uit de serie ‘Aalsmeerse Stambomen’. “In dit boek staat de stamboom van mijn familie. Een unieke serie in de wereld, die zelfs in de verzameling van de Mormonen in de VS is opgenomen”, aldus de makelaar. Eveleens is al 20 jaar secretaris van de Stichting Oud Aalsmeer en doet dat nog altijd met veel plezier.
Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Natuurlijk heeft Karin ook weer een nieuwe gast gevonden voor de volgende uitzending. De 171e gast is Jacco van der Laarse. Hij is amateur genealoog, uitvaartbegeleider en mede-eigenaar van Uitvaartzorg De Meer. Karin wil graag meer weten over de bijzondere wensen die mensen bij uitvaarten hebben. Het antwoord op deze vraag maandag 22 mei a.s. vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

 

Gepubliceerd: 18 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×