Zangeres Sasja Brouwers en wijkagent in 'Vrijdagavondcafé

Komende vrijdag presenteert Ron Leegwater het ‘Vrijdagavondcafé’ met Kirsten Verhoef. Samen staan ze weer garant voor twee uur gezellige en boeiende radio. Zo hoor je tussen 21.00 en 23.00 uur Kirsten’s Mini Magazine met Lifestyle en uitgaanstips in de regio en heeft Ron weer een kandidaat aan de telefoon voor het hilarische maar moeilijke radiospelletje Soundmemory.

Te gast is deze week Erik van den Brun met het boeiende politiegesprek. Ook neemt Erik de vaarregels weer even door voor het komende zomerseizoen en staat hij stil bij nieuwe babbeltrucs. Uiteraard ook het meest actuele politienieuws. Verder heel veel muziek, items en een reportage met de Aalsmeerse zangeres Sasja Brouwers die onlangs haar vrolijke nieuwe single ‘Onze dag’ uitbracht. Van wie kreeg zij het eerste exemplaar uitgereikt en waarom? Je hoort het van Sasja zelf. Genoeg redenen dus om lekker mee te luisteren naar het Vrijdagavondcafé.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: zangeres Sasja Brouwers (www.sasjabrouwers.nl)

Gepubliceerd: 17 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×