Junior Pramenrace en verkiezing Kinderburgemeester in 'Let's Go'

Vrijdag start om 18.00 uur weer het gezelligste uurtje kinderradio bij Radio Aalsmeer. Kim en Laurens hebben naast lekkere muziek ook weer gezellige gasten uitgenodigd.

Op zaterdag 17 juni staat de Junior Pramenrace weer op de kalender. Esther Raadschelders komt langs en ze is niet alleen: ze neemt de winnaars van vorig jaar mee, team Mini Bierbaron. Kim gaat proberen of ze achter wat opdrachten kan komen… dus als je mee doet, moet je zeker even luisteren!

Ruud Eveleens zit namens Stichting de Binding op 24 mei in de jury om de juiste kandidaten te kiezen voor de nieuwe Kinderburgemeester. Hij komt vrijdag langs om te vertellen wat deze middag op het gemeentehuis precies inhoudt.
Kim gaat ook even bellen met een verslaggever bij de finale van het Mini Voetbal, dat om half 7 start bij FC Aalsmeer.  Kortom een bomvolle uitzending en genoeg redenen om te luisteren.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 16 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×