'Radio Aalsmeer Politiek' met radiopanel en Jop Kluis

Donderdagavond vanaf 20.00 uur weer twee uur lang uitgebreide aandacht voor alles wat speelt op het politieke vlak. ‘Radio Aalsmeer Politiek’ ontvangt in het eerste uur het RAP-radiopanel bestaande uit Jaap Overbeek, Wim Spaargaren, Peter Smolders en Stefanie van Vliet. Onderwerpen die ongetwijfeld besproken worden zijn: de situatie van de Werkschuit, de financiën van de gemeente, het afvalverhaal en de komende verkiezingen die al een lange schaduw vooruit werpen.

Om 21.00 komt vervolgens Jop Kluis aan het woord,  Zo zal het gesprek met de AB-wethouder onder meer gaan over het promotieplan, de globalgoals, het vaarvignet en restwarmtenet Hornmeer. Daarnaast zullen de in het voorafgaande uur besproken onderwerpen in het panel nu aan het collegelid voorgelegd worden. Uiteraard  zijn de luisteraars ook in de gelegenheid vragen te stellen via telefoonnummer 0297-325858. De presentatie is in handen van Erik Kreike en Sem van Hest.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: wethouder Jop Kluis bij een laadpaal (foto: Gemeente Aalsmeer)

Gepubliceerd: 16 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×