‘Echt Esther’ bespreekt ADHD

In de talkshow van Esther Sparnaaij gaat zij in gesprek over ADHD. Wat is dit nou precies? Of het aangeboren is en hoe je ermee kunt omgaan, dat kom je allemaal te weten donderdag in ‘Echt Esther’. Te gast is Machteld Blekkenhorst, zij is orthopedagoog en leert kinderen met ADHD beter te leren plannen. Verder ook Annette Hoorn, zij heeft ervaring als kindercoach en weet hoe je ADHD kunt herkennen en geeft tips om er beter mee om te leren gaan, als ouder en als kind. Het plaatje is niet compleet zonder iemand aan tafel te hebben die leeft met ADHD en dat is in deze uitzending Angelina Meulemans.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Esther Sparnaaij (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 16 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×