Zaterdag 13 mei Geraniummarkt en braderie

Op de zaterdag voor Moederdag organiseert Groei en Bloei afdeling Aalsmeer in samenwerking met het ondernemersfonds Meer Aalsmeer een Geraniummarkt op het Raadhuisplein en een uitgebreide braderie in de Zijdstraat. De Geraniummarkt en de braderie duren van 9.00 tot 17.00 uur.

Geraniummarkt op het Raadhuisplein
De afdeling Aalsmeer van Groei en Bloei organiseert op het Raadhuisplein de Geraniummarkt. Twintig kwekers en bedrijven bieden diverse producten aan voor de tuin zoals verschillende eenjarige en vaste planten, siergrassen en knollen. Dit jaar is er ook weer een ruilmarkt voor al uw teveel gezaaide planten bij de stand van de KMTP. Deze bevindt zich nabij het beeld van Flora, godin van de lente en de bloemen dat op een tien meter hoge sokkel staat voor het gemeentehuis.

Aanvoer per praam
De Historische Tuin is natuurlijk weer aanwezig met hun prachtige planten die ’s morgens vroeg aangevoerd worden per praam. Bij goed weer verzorgt Aalsmeers Harmonie het traditionele concert tijdens de Geraniummarkt. Dit begint omstreeks 12.00 uur op het Raadhuisplein.

Braderie in de Zijdstraat
Op de braderie staan naast winkeliers en marktlui ook verenigingen, goede doelen en andere non- profit organisaties. Naar verwachting worden er in de Zijdstraat ongeveer tachtig kramen opgesteld. Op de markt vindt u onder andere kleding, sieraden, kralen, horloges, portemonnees, boeken, snoep en ander lekkers. Bij de diverse horecazaken in het centrum zijn voldoende mogelijkheden voor een drankje en allerlei lekkernijen.

Steun Kika en laat uw aankopen thuisbrengen!
Bij de Kika stand op de Geraniummarkt staan de Kika Koeriers de hele dag klaar om uw aankopen tegen een kleine vergoeding per bakfiets naar uw auto in de parkeergarage van Studio’s Aalsmeer te brengen. Woont u in het Aalsmeer Centrum, Zuid of in de Hornmeer? Laat de auto dan maar thuis want de Kika Koeriers bezorgen alle aankopen ook thuis. Alle opbrengsten van de Kika Koeriers komen ten goede aan: Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Parkeren en bereikbaarheid
Voor wie met de auto komt: de Weteringstraat en Punterstraat zijn vanwege de braderie afgesloten. Het Praamplein is dus alleen bereikbaar via de Uiterweg en de Dorpsstraat. Vanwege de verwachte drukte is gratis parkeren in het centrum lastig maar voor maar 5 euro kunt u de hele dag zorgeloos parkeren in de parkeergarage van de Studio’s Aalsmeer aan de van Cleeffkade.

Komt u met de boot? Dan kunt u aanmeren aan het Praamplein dat bereikbaar is vanaf de Ringvaart of aan de Kolenhaven, achter watersportvereniging Nieuwe Meer. Klik hier voor meer informatie.

Bron: Meer Aalsmeer
Foto: Arjen Vos

Gepubliceerd: 4 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×