Aalsmeers bedrijf steunt 'Stichting Living Memories'

Het Aalsmeerse Multi Supplies heeft Stichting Living Memories belangeloos vijfduizend folders overhandigd. Hiermee steunt het bedrijf het doel van de stichting die zich inzet voor terminaal zieke kinderen.

Thinka Sanderse
Directeur Mike van der Laarse van Multi Supplies gaf de drie gevulde dozen op vrijdag 9 juni aan oprichter van de stichting Thinka Sanderse. ‘Met deze folders kan iedereen in één oogopslag zien wat wij doen en waar wij voor staan’, vertelt Thinka. Grafisch ontwerper uit Aalsmeer Joran van Liempt van You’re On hielp de stichting door het ontwerp te maken.

Audio- en videoportretten
Stichting Living Memories maakt kosteloos audio- en videoportretten voor terminaal zieke kinderen en hun nabestaanden. De gesponsorde brochures worden onder meer verspreid over de ziekenhuizen in Nederland en de Ronald McDonald huizen.

Foto: Mike van der Laarse overhandigt folders aan Thinka Sanderse (eigen foto)

Gepubliceerd: 12 juni 2017 om 23:35 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×