Het Dementie Symposium: weet u het (nog) allemaal?

Op donderdag 22 juni a.s. organiseert Vita Amstelland een dementie-symposium. Tijdens dit symposium wordt een scala aan voorzieningen en projecten op het gebied van Dementie gepresenteerd, waar Vita Amstelland veelal samen met andere partners een rol in speelt.

Drie ronden
De middag bestaat uit drie ronden welke worden ingeleid door een treffende impressie van dementie en korte presentaties om vervolgens in groepenmiddels vraag en antwoord dieper op de onderwerpen in te gaan. Onderwerpen als ouderenadvies, maatschappelijk werk, Leerplein Dementie Aalsmeer, Blended Leren, Dementie Thuis, individuele activiteitenbegeleiding, Odensehuis Amstelveen, Ontmoetingsgroepen Amstelveen en Uithoorn, KOP-groep, Gespreksgroepen voor Mantelzorgers, Ketenzorg Dementie Amstelland zullen aan bod komen vanuit het perspectief van degene met dementie en de mantelzorger.

Gronings project
Rond 17.00 zal Elizabeth Kooy (klassiek zangeres) vertellen over het indrukwekkend Gronings project ‘Muziek in het Odensehuis’ en enkele fragmenten laten horen. Na afloop is er gelegenheid elkaar onder het genot van drankje en een hapje te ontmoeten.

Het symposium wordt gehouden in Wijkcentrum Westend, Westwijkplein 3, 1187 LS Amstelveen. Heeft u interesse om deze middag (van 14.00 tot 18.00) bij te wonen kunt u zich opgeven via servicedesk@participe.nu of telefonisch via 020 – 5430430.

Gepubliceerd: 12 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×