Aster van den Bosch doorgezaagd in ‘Door de Mangel’

Spontaan, eerlijk en sportief waren de kernwoorden die Pieter Leegwater, de 174e gast in ‘Door de Mangel’, wist te noemen aan het begin van het programma. Zijn jeugd bracht Pieter door aan de Hornweg. Hij ging naar de Jac. P. Thijsseschool en later naar de lagere en middelbare Tuinbouwschool. Daar leerde Leegwater ook zijn huidige vrouw Simone kennen. Voetbal speelt ee belangrijke rol in zijn leven. Vandaar ook de ‘Gouden Schoen’ die als voorwerp werd meegenomen naar de studio. “Ik werd destijds topscoorder van de regio met slechts 11 goals”, aldus de huidige Kudelstaarter. Ondanks zijn dochters hem de handbalwereld in trokken, traint Leegwater tegenwoordig weer de voetbaljeugd van RKDES. “Voetbal blijft toch mijn passie, al zouden voetballers veel kunnen leren van handballers”. Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Het is de gewoonte in de Aalsmeerse talkshow dat de geïnterviewde het stokje doorgeeft aan een nieuwe gast. Pieter heeft ook een opvolgster bereid gevonden voor de volgende uitzending. De 175e gast van presentatoren Mylène en Elbert Huijts is Aster van den Bosch. Zij is al jaren één van de drijvende krachten achter het Weekaatje. “Ik wil graag weten hoeveel tijd het haar kost en hoe zij ieder jaar weer het enthousiasme op kan brengen”, aldus de Kudelstaartse bloemeninkoper op de bloemenveiling. Het antwoord op deze vraag hoor je maandag 19 juni a.s. vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×