'Echt Esther' spreekt Michiel ten Broek

In de talkshow van Esther Sparnaaij is donderdag Michiel ten Broek te gast. Hij schreef het boek ‘Beschikbaar voor het leven’. “Feitelijk gaat mijn boek over de overgave aan het leven, want je kunt ook eigenlijk niets anders. Overgave. Punt. Doe gewoon wat het leven van je vraagt. Met liefde. Doe alles met liefde. Alles ‘overkomt’ je. Zéker bij mij, als je gewoon beschikbaar bent voor het leven…”, aldus Michiel ten Broek.

In gesprek
Esther is heel benieuwd naar zijn leefwijze en vindt het boek een combinatie van dat van de levensverhalen van René van der Gijp, Wim Kieft en Andy van der Meyde. Donderdag het gesprek tussen 19:00 – 20:00 bij Radio Aalsmeer. Heb je nu al een vraag voor Michiel? Mail die dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 20 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×