Bandjesavond op het Raadhuisplein

Op zaterdag 24 juni organiseren Café Bar Joppe, Bar Restaurant de Praam, Restaurant het Wapen van Aalsmeer en Restaurant de Jonge Heertjes i.s.m. ondernemersfonds Meer Aalsmeer weer een gezellige Bandjesavond op het Raadhuisplein in Aalsmeer-Centrum. In de middag wordt het  bekende plein omgetoverd tot een mooie feestlocatie.

Soulkrakers
Bandjesavond start om 20.00 uur. Het podium staat dit jaar voor het gemeentehuis met aan beide zijden van het plein bars waar je terecht kan voor een frisje of een lekker biertj,e maar ook aan de liefhebbers van een goed glas wijn is natuurlijk gedacht. De Band Soul Solution maakt Bandjesavond tot een swingend topfeest met oude vertrouwde soulkrakers. Leadzanger David Dam is rasmuzikant, singer-songwriter en performer pur sang. Hij maakte een verpletterende indruk op de jury en het publiek bij The Voice of Holland!

Goede doel
De geplande Spinning Estafette welke Ondernemend Aalsmeer in samenwerking met KWF Aalsmeer wilde organiseren op 24 juni a.s. gaat helaas niet door. Er bleken te weinig aanmeldingen te zijn. De organisatie van Bandjesavond heeft daarom besloten een deel van de opbrengst te schenken aan het KWF. Ook iets bijdragen aan het goede doel? Overgebleven muntjes kun je na afloop doneren in de speciale collectebussen.

Gratis
Bandjesavond is gratis toegankelijk. De avond start om 20.00 uur en duurt tot klokslag 01.00 uur. De organisatie raadt aan om zoveel mogelijk te voet of op de fiets te komen. Fietsen graag parkeren op het Drie Kolommenplein. De politie zal streng optreden tegen wildplassers en ook het meenemen van eigen drank op en rond het Raadhuisplein is verboden. Net als vorig jaar is er muntjesverkoop. Dit jaar zijn er meer muntenhokken waar je ook kunt pinnen, meer toiletten en de EHBO afd. Aalsmeer is ook van de partij.

Voor meer info: www.meeraalsmeer.nl

Bron: Meer Aalsmeer

Gepubliceerd: 19 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×