VVD vraagt en krijgt aandacht voor verkeerssituatie Nieuw Oosteinde

Er kwamen steeds meer signalen over gevaarlijke verkeerssituaties op het kruising Machineweg – Catharina Amalialaan – Middenweg (de ontsluitingslocatie van Nieuw Oosteinde). Reden genoeg voor de VVD Aalsmeer om op meerdere momenten de plaatselijke situatie te aanschouwen. Het is  volgens de VVD dagelijks een druk verkeerspunt en de veiligheid van verkeersdeelnemers staat onder druk.

Om die reden heeft fractievoorzitter Robert van Rijn vragen aan de wethouder gesteld op de commissievergadering van 15 juni jl. Van Rijn wilde met name weten of de situatie bekend was en of en op welke termijn de verkeerssituatie aangepakt zou worden.

Wethouder Van Duijn (CDA) gaf in antwoord op deze vragen aan dat hij de plaatselijke situatie in Nieuw Oosteinde herkende als geen optimale verkeerssituatie. Een oplossing laat echter op zich wachten tot na 2019 als de gehele verkeerssituatie ter hoogte van de Machineweg wordt gereconstrueerd. De wethouder zegde wel toe kleine en tijdelijke oplossingen ter hoogte van de kruising te onderzoeken.

Foto: VVD-fractievoorzitter Robert van Rijn (Aalsmeer Vandaag)

Gepubliceerd: 19 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×