Bobbie’s Buitenspeeldag in Aalsmeer Oosteinde

Woensdagmiddag 14 juni tussen 13.00 en 17.00 uur is het weer Bobbie’s Buitenspeeldag op de speelvelden in de Snoekbaarsstraat. Bobbie’s buitenspeeldag is inmiddels al een echte traditie geworden in Nieuw- Oosteinde, een traditie waar de kinderen ieder  jaar naar uitkijken.
Wethouder Jeugd Gertjan van der Hoeven geeft om 13.30 uur het startsein en dan kan de pret beginnen. De kinderen kunnen springen op grote springkussens, dansen bij de workshops van het Cultuurpunt, voetballen met Sportservice Aalsmeer, een brandweerauto bewonderen en nog veel meer.

Zij krijgen ook gratis verfrissend water en fruit  in het kader van het gemeentelijke Jongeren Op Gezond Gewichtprogramma.  Het wijkoverleg Aalsmeer-Oost zorgt voor een verkoelend gratis ijsje voor alle kinderen.

Vrijwilligers
Echter… Bobbie kan dit niet alléén organiseren. De organisatie zoekt tenminste nog 10 à 15 vrijwilligers die het leuk vinden om hen op deze dag hierbij te helpen. Aanmelden als vrijwilliger hoeft niet maar mag wel. Dat kan bij de organisator van het evenement Marie Louise Boom-Hoes marielouise.hoes@gmail.com

Verkeersmaatregelen
De Snoekbaarsstraat wordt op 14 juni ‘s-middags tussen de Brasemstraat en de Koningsstraat afgesloten voor autoverkeer. De afsluiting is van 13.00 uur tot circa 17.30 uur.

Bobbie’s Buitenspeeldag
Ook dit jaar roepen Jantje Beton en Nickelodeon de gemeenten, ouders en verzorgers, speeltuinen, scholen, jeugdclubs, belangenorganisaties en het verenigingsleven op om samen met kinderen een leuk en actief programma te organiseren en buurtkinderen te stimuleren om op deze dag te komen buitenspelen.  Met de buitenspeeldag is de straat voor één dag weer van de kinderen en kunnen ze veilig buitenspelen zonder op auto’s te hoeven letten.

Gepubliceerd: 7 juni 2017 om 7:38 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×