‘Door de Mangel’ ontvangt Odeke met de groene vingers

Maandag 29 mei was het IT-er Scott Maarse die plaats nam achter de microfoon in de talkshow ‘Door de Mangel’. De in de Kastanjelaan opgegroeide en daar nog altijd woonachtige Scott Maarse heeft één broer die ook werkzaam is in de IT.
Zijn vader reed vroeger op een vrachtwagen en Scott mocht regelmatig meer naar Zweden, maar wilde toch op een andere manier zijn brood verdienen.

Na gewerkt te hebben in een aantal computerwinkels is de Aalsmeerder voor zichzelf begonnen. “Ik wilde graag meer tijd besteden aan de klanten om hen beter te kunnen helpen”, vertelde de kersverse ZZP-er. Als hobby fotografeert Maarse graag, maar kan er eigenlijk te weinig tijd voor vrij maken.

Zoals gebruikelijk heeft Scott ook een nieuwe gast bereid gevonden voor de volgende uitzending. De 173e gast is Odeke Tas. “Zij is de dochter van de goede vriend van mijn vader. Ik wil graag van haar weten hoe ze aan haar ‘groene vingers’ komt”. Het antwoord op deze vraag hoor je maandag 5 juni mei a.s. vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×