Super Juf en Super Meester gezocht bij ‘Let’s Go’

Vrijdag zorgen Kim Maarse en Laurens Niezen weer voor een gezellig begin van je (Pinkster)weekend met veel muziek en leuke gasten. Kinderburgemeester Sophie komt langs om te vertellen over De Cultuurmarkt. Deze organiseert zij samen met Inge van de Binding en belooft een hele leuke en leerzame middag te worden. Verder is het vrijdag ook de laatste kans om jouw juf of meester op te geven voor de Super Juf en Super Meester verkiezing! Laat Kim en Laurens weten waarom jouw juf of meester de allerbeste is en deze titel verdient. Stuur een e-mail naar letso@radioaalsmeer.nl of breng jouw aanmelding langs in de studio, aanstaande vrijdag tussen 17.45 en 19.15 uur. De studio zit in de centrale hal van Studio’s Aalsmeer aan de Van Cleeffkade.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 1 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×