‘Halte Zwarteweg’ interviewt Walter Kompier

De programmamakers van Heliomare Dagbesteding aan de Zwarteweg in Aalsmeer weten week in week uit boeiende gasten te strikken voor interviews. Deze week gaan zij in gesprek met Walter Kompier. Zijn beroep is audiovisueel medewerker. In het interview legt Walter uit wat zijn beroep inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken om zijn beroep uit te oefenen. Verder interviewen ze ook Timon Blijenburg. Hij organiseerde onlangs de activiteitenmiddag van ABN Amro bij Heliomare en daarover gaan ze met Timon napraten.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×