Een zomers 'Weekend Magazine' op zondagmiddag

Iedere week verzorgd een ander team het informatieve programma ‘Weekend Magazine’. Een programma met aandacht voor alles wat er gebeurt in Aalsmeer en Kudelstaart: sport, cultuur, muziek en informatie. Wilt u weten wat er gebeurt in Aalsmeer en Kudelstaart? Luister dan iedere week!

Deze week wordt het programma gepresenteerd door Mylène en Elbert Huijts. De techniek ligt in de bekwame handen van Frank van Nederveen en Olaf Huijts, terwijl de redactie verzorgd wordt door Esther Gons, Kim Maarse, Mariëlle Wegman en Elbert Huijts.

Zondag o.a. aandacht voor: de Aalsmeer Bloementoer met Piet Visser en Muziek Aan De Oever met André Vulperhorst. Wethouder Jop Kluis en de voorzitter van WZW Hans van der Laarse, komen vertellen over de Westeinder Zeilwedstrijden/Eredivisie Zeilen en het gemeentelijk watersportbeleid. Verder aandacht voor Aquapalooza met Kirsten Verhoef en het Latin Jazz Feest met Pierre Tuning. Maar natuurlijk ook de lokale en sportagenda en heerlijke muziek.

(later meer)

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: wethouder Jop Kluis over het gemeentelijk watersportbeleid

Gepubliceerd: 22 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×