SPIE-bestuurder Arnaud Brouwer in ‘Door de Mangel’

Spontaan, organisator en recht-voor-z’n-raap, dat waren de kernwoorden die Aster van den Bosch het best bij haarzelf vond passen. De 175e gast in ‘Door de Mangel’ verhuisde in haar jeugd van Gouda naar Zwaag en streek vervolgens neer in Kudelstaart. Toen haar vader weer verhuisde, bleef zij achter: “Ik had toen verkering en wilde hier blijven”.

Weekaatje
Aster is een van de drijvende krachten achter het Weekaatje, het (voetbal)kamp dat 40 jaar geleden voor het eerst georganiseerd werd door RKAV. “De lach op het gezicht van de kinderen, de dankbaarheid van de ouders, dat is waar je het allemaal voor doet”, vertelde Van den Bosch enthousiast in de talkshow. Inmiddels heeft zij haar hele gezin ‘Weekaatje-minded’ gemaakt. In het dagelijks leven is zij casino-medewerkster. Een soms best wel lastige werkomgeving, als je met agressieve klanten of gokverslaafden te maken krijgt. Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

SPIE
Aster heeft ook weer een volgende schakel aan de ketting geregen. De Aalsmeerder die volgende week achter de microfoon schuift is Arnaud Brouwer. De 176e gast van presentatoren Mylène en Elbert Huijts is eigenaar van jachthaven Stenhuis, maar geniet misschien nog wel meer bekendheid als SPIE-bestuurder en dus een van de organisatoren van de Aalsmeerse Pramenrace. “Ik wil graag weten waar hij de tijd vandaan haalt om al die bezigheden te kunnen combineren naast zijn gezin”, aldus de liefhebster van Nederlandstalige muziek. Het antwoord op deze vraag hoor je maandag 26 juni a.s. vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 22 juni 2017 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×