Junior Pramenrace 2017: een fantastische dag

Onder de meest gunstige omstandigheden die er te bedenken zijn, werd vandaag de Junior Pramenrace gevaren. In totaal 22 teams en een veelvoud aan kinderen in mooi uitgedoste pramen en bokken voeren onder het mom ‘Later als ik groot ben’ over de Aalsmeerse wateren.

De Junior Pramenrace werd gewonnen door de bruidsmeisjes en -jonkers van het team ‘Slinger ‘m ‘r in’. Zij waren het snelst en hadden het best de opdrachten uitgevoerd. Tweede werd de ‘Junior Wijzen uit het Oosten’ en het brons was voor het team ‘Aaltje Bagger’.

Ook Radio Aalsmeer was de hele dag aanwezig. Vanaf een drijvende studio werd rechtstreeks verslag gedaan van dit feestelijke varende kindercarnaval.
Hieronder een foto-impressie door onze huisfotograaf Laurens Niezen.

   

Foto’s: Laurens Niezen

Gepubliceerd: 17 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×