Kinderboerderij werft donateurs in Kudelstaart-Zuid

Zaterdag 24 juni zullen vrijwilligers van kinderboerderij Boerenvreugd nieuwe donateurs werven in een aantal wijken in Kudelstaart-Zuid. De nieuwe donateurs zijn nodig om de kosten van de dierverzorging voor de komende jaren te kunnen blijven financieren. Gelukkig is het verloop aan donateurs bij de Stichting Kinderboerderij Aalsmeer niet zo groot, maar voor de aanwas van nieuwe donateurs is actieve werving noodzakelijk.

Bij Boerenvreugd werken naast de deelnemers en begeleiders van Ons Tweede Thuis, allen pure vrijwilligers, aan het in stand houden en ontwikkelen van de boerderij. Donateur worden kan al vanaf een klein jaarlijks bedrag. Mensen die zich komende zaterdag als donateur aanmelden, krijgen een leuk welkomstgeschenk. Aanmelden kan ook via donateurs@boerenvreugd.nl. Meer informatie vindt u op www.boerenvreugd.nl.

Bron | foto: Stichting Kinderboerderij Aalsmeer

Gepubliceerd: 21 juni 2017 om 22:36 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×