Reparatie steigers Starteiland en Kleine Poelakker

Maandag 26 juni start de gemeente met de reparatie van de een aantal aanlegsteigers op de recreatiepercelen Starteiland en Kleine Poelakker. Bij de inventarisatie bleek de staat van de steigers van deze percelen in slechtere staat waren dan gedacht.

Linten
De reparatiewerkzaamheden starten op het Starteiland en worden gefaseerd uitgevoerd om zoveel mogelijk ligplaatsen beschikbaar te houden. Tijdens de werkzaamheden wordt het werkterrein afgezet met linten. De planning is dat voor de schoolvakantie alle werkzaamheden zijn afgerond.

Versterken
Wethouder Jop Kluis: ‘De prachtige Westeinderplassen bieden nog volop kansen voor groei van recreatie en toerisme. Het college wil deze sector versterken door Aalsmeer als watersport- en toeristische gemeente duidelijker op de kaart te zetten. Hierbij is het belangrijk dat de aanlegsteigers van goede kwaliteit zijn zodat alle recreatie hier veilig en goed kunnen recreëren in ons mooie Aalsmeer. Uiteraard brengen de werkzaamheden wat overlast met zich mee maar de uitvoerder zal zijn uiterste best doen om dit tot een minimum te beperken’.

Bron: gemeente Aalsmeer | Foto: Aalsmeer Vandaag

Gepubliceerd: 21 juni 2017 om 20:12 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×