‘Let’s Go’ geeft hint voor Junior Pramenrace!

Het is zaterdag een drukke dag in Aalsmeer, niet alleen het Flower Festival is bezig, maar ook natuurlijk de Junior Pramenrace! Tevens is er op zaterdag een stoepkrijtwedstrijd op het Molenplein waar je aan mee kunt doen. Het Jeugdcultuurfonds komt langs in de studio om erover te vertellen. Het Molenplein is trouwens ook de plek om nog te stemmen voor de nieuwe Kinderburgemeester. Kim neemt vrijdag nog eens alle kandidaten met je door. Als je meedoet aan de Junior Pramenrace is hier een belangrijk bericht: luister vrijdag tussen 18.00 en 19.00 zéker naar ‘Let’s Go’ met Kim en Laurens, want ze geven een hint weg voor een van de pramenrace-opdrachten! En als klap op de vuurpijl wordt bekend gemaakt van welke school de enige echte Super Juf komt!

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 13 juni 2017 om 9:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×