Een en al kunst en cultuur in ‘That’s Life’

Tijd om weer de kennis over kunst, cultuur en het leven bij te spijkeren? Dat kan donderdagavond weer met Jenny Piet en Wilbert Streng in ‘That’s Life’. En ze hebben weer vele gasten uitgenodigd! Te beginnen met Miranda Gommans (tevens Radio Aalsmeer collega) en Fleur van den Horn over de stichting Achtzaam. Vanwege de week van Achtzaamheid 26 t/m 30 juni bespreken zij het proactief en preventief aanpakken van eenzaamheid. Verder ook Erna Zuidhoek van Gunjezelfhetbeste. Zij organiseert dit op 24 juni en is een dag waarop je volledig met jezelf aan de slag kunt. Hoe haal je meer uit je eigen leven, en hoe kun je jezelf zijn?

Flower Festival
Tevens te gast, de inmiddels bekende verschijning in ‘That’s Life’, Janna van Zon. Zij komt vertellen over twee evenementen, namelijk de Ik Toon Maand en het Flower Festival. Het eerste is er voor kunstenaars om hun werk te kunnen tonen in de etalages van winkeliers. Janna vertelt ook over de locatie Sous-Terre/Watertoren wat onderdeel is van het Flower Festival. Tevens is de Kunstkast fietsroute een onderdeel van het Bloemen Festival. Over het hoe en wat is Lex Berghuis te gast. Tenslotte vertellen Jenny en Wilbert weer over hun bezoeken die ze brengen aan diverse kunst en culturele evenementen. Kortom, een gevarieerd programma met inspirerende verhalen en de muziek die door de gasten zelf is uitgekozen.

‘That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Erna Zuidhoek, een van de gasten in ‘That’s Life’ (www.gunjezelfhetbeste.nl)

Gepubliceerd: 13 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×