‘Echt Esther’ ontvangt Tinka’s helpsters

De dames Petra Alderden, Petra Vermeulen en Faisca Withaar komen donderdag vertellen over TinkaHelpt. Vanuit het thuisfront ondersteunen zij Tinka en Eduardo die zich, nu vanuit Thailand en later dit jaar vanuit Zuid-Afrika, vrijwillig inzetten tegen mensenhandel en kindermisbruik. Juist omdat zij dit volledig vrijwillig doen, zet het thuisfront zich in voor het inzamelen van giften. Donderdag komen deze drie dames alles vertellen over Tinka en Eduardo, wat hun plannen zijn en wat het thuisfront doet om hen te helpen. Heeft u een vraag voor de dames? Mail naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 13 juni 2017 om 9:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×